Huis kopen Nijmegen

Huis aankopen in Nijmegen e.o.

Huis (aan) kopen in Nijmegen of omstreken? De huizenmarkt in Nijmegen en omgeving is hectisch. Veel mensen willen momenteel een nieuwe woning kopen. De betaalbaarheid is mede door de lage hypotheekrente uitstekend. Dat maakt dit hét moment om te kopen!

Maar wat is nu de juiste koopprijs? Voor een koper kan het lastig zijn de juiste prijs te bepalen. Mede daarom heeft u voordeel bij een makelaar met verstand van zaken en de juiste contacten. Zodat u met zijn hulp eindelijk uw droomhuis kunt kopen.

Uw belang staat voorop!

Wanneer u een huis gaat kopen heeft u in vrijwel altijd te maken met een verkopende makelaar. Dat is een professional met maar één doel: een zo hoog mogelijke vraagprijs realiseren voor de woning. Een aankoopmakelaar van Homan Makelaardij behartigt in dit geval enkel en alleen uw belangen.

Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos een huis kunt kopen in Nijmegen en daarbij de juiste prijs betaald en u behoed voor een miskoop.

Huis Kopen zonder zorgen

De aankoopmakelaars van Homan Makelaardij doen voor u onderzoek naar bouwtechnische en juridische zaken en kijken daarbij ook onder anderen naar de bestemming en milieu aspecten zoals olietanks en asbest. Daarnaast zorgen wij dat afspraken die gemaakt zijn op een juiste manier worden vastgelegd in een koopovereenkomst.

Vrijblijvend contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het verkopen van uw woning? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op.