Huis verkopen Nijmegen

Huis verkopen in Nijmegen

Wilt u uw huis verkopen in Nijmegen? Kies dan voor een lokale makelaar uit Nijmegen met meer dan 26 jaar ervaring en verstand van de Nijmeegse woning markt. Wanneer u uw huis gaat verkopen wilt u dit graag onder de gunstige voorwaarden en voor de best mogelijke prijs. Homan Makelaardij helpt u hierbij. Wij zijn sinds 1998 actief in Nijmegen e.o. en helpen u graag van A tot Z bij het verkopen van uw woning.

De woning markt blijft volop in het nieuws. Prijzen zijn hoog en er is weinig aanbod. Homan Makelaardij is een beëdigt makelaar die de omgeving kent als zijn broekzak en de markt goed volgt. Met een verkoop makelaar uit Nijmegen staat u sterker. Wij maken een fantastische presentatie van uw woning, adverteren deze op Funda, Social Media en via online marketing en vinden op die manier voor u de best mogelijke koper.

makelaar nijmegen

Homan Makelaardij uit Nijmegen

Gemiddeld beoordeelt met een 9,7!

Bij Homan Makelaardij staat u als klant centraal. Mede daarom worden wij gemiddeld beoordeeld met een 9,7 voor zowel verkoop als aankoop! Ontdek het verschil en neem vrijblijvend contact met ons op!


Uw woning verkopen met de makelaars van Homan Makelaardij

Met een makelaar van Homan Makelaardij weet u zeker dat uw woning goed wordt verkocht. Wij presenteren uw woning in ons netwerk en werken met diverse online als offline campagnes om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Daarnaast beschikken de makelaars van Homan Makelaardij over een breed netwerk van kopers die interesse kunnen hebben in uw woning.

Vrijblijvend contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het verkopen van uw woning? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op.