Over ons

Over Homan Makelaardij

Homan Makelaardij uit Nijmegen is een all-round makelaars kantoor gevestigd in Dukenburg. Wij zijn actief op het gebied van aankoop, verkoop en taxaties van woningen in de regio Nijmegen. Als NVM-makelaar zijn wij professioneel in onroerende zaken en beschikken over een brede ervaring en actuele kennis van de regionale (huizen)markt.

Ons kantoor onderscheidt zich door een sterke persoonlijke aanpak waarbij u als cliënt centraal staat. Uw wensen als cliënt staan voorop. Onze doelstelling is: tevreden cliënten die hun positieve ervaringen doorgeven aan vrienden en kennissen. Hoofdpunten van onze werkwijze zijn: Kwaliteit, service en persoonlijke betrokkenheid.

nvm makelaar nijmegen

Huis Kopen zonder zorgen

De aankoopmakelaars van Homan Makelaardij doen voor u onderzoek naar bouwtechnische en juridische zaken en kijken daarbij ook onder anderen naar de bestemming en milieu aspecten zoals olietanks en asbest. Daarnaast zorgen wij dat afspraken die gemaakt zijn op een juiste manier worden vastgelegd in een koopovereenkomst.

Vrijblijvend contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het verkopen van uw woning? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op.
    Homan Makelaardij uit Nijmegen

    wordt gemiddeld beoordeelt met een 9,5!

    Bij Homan Makelaardij staat u als klant centraal. Mede daarom worden wij gemiddeld beoordeeld met een 9,5 voor zowel verkoop als aankoop! Ontdek het verschil en neem vrijblijvend contact met ons op!