Taxateur Nijmegen

Betrouwbare taxatie Nijmegen, conform de eisen

Taxateur Nijmegen: U bent opzoek naar een taxateur Nijmegen omdat u nieuwsgierig bent naar de waarde van uw woning, omdat u een taxatie nodig heeft voor een financiering of omdat u bijvoorbeeld uw huis gaat verkopen. Met welk doel u de taxatie ook wilt laten uitvoeren, als beëdigd taxateur uit Nijmegen geven wij u snel en duidelijk antwoord op uw taxatievraag. Wij zijn lid van NVM-wonen, het NWWI en staan als gecertificeerde taxateurs geregistreerd bij Stichting VastgoedCert. Dit garandeert u dat onze taxaties voldoen aan alle eisen. Bij een taxatie Nijmegen maken wij graag een afspraak om uw woning te komen bekijken. Tijdens dit bezoek bekijkt en beoordeeld de makelaar de woning, eigenschappen, ligging, afwerking enzovoort. Door meer dan 25 jaar ervaring met verkopen, aankopen en taxeren weet dé makelaar uit uw eigen wijk snel en vakkundig een duidelijke taxatie van uw woning uit te werken. Benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag dan een taxatie aan uit Nijmegen!

Taxateur Nijmegen: Solide taxatierapport

Wij stellen de grootte, indeling en aard van uw woning vast. Ook de ligging, nabije voorzieningen en dergelijke worden bepaald. We beoordelen de kadastrale informatie en bestemmingsplannen. En uiteraard bekijken wij de staat van onderhoud en de bouwkundige kwaliteit. Heeft u verbouwingen laten uitvoeren? Ook dat leggen wij vast. Met een solide en professionele taxatie bent u verzekerd van de waarde van uw woning.

Waarom een taxateur Nijmegen uw taxatie laten uitvoeren in Nijmegen?

U wilt de waarde van uw woning vastleggen omdat u bijvoorbeeld een hypotheek wilt oversluiten, een verbouwing wilt laten uitvoeren of om uw woning te verkopen. Wat de reden voor uw taxatie ook is, Homan Makelaardij uit Nijmegen zorgt voor een solide en professionele taxatie van uw woning. Wilt u meer weten over taxaties door een taxateur Nijmegen of wanneer u er goed aan doet een taxatie uit te laten voeren? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden via onze contact pagina.

Hoe gaat een taxateur Nijmegen te werk?

Wanneer u een taxatie laat uitvoeren door taxateur Nijmegen van Homan Makelaardij maken we graag een afspraak om uw woning te bekijken. Nadat de makelaar de taxatie op locatie heeft uitgevoerd zal deze verder worden uitgewerkt op kantoor. Op basis van de vereisten werkt de makelaar een solide taxatierapport uit welke voldoet aan de vereisten van o.a. het NWWI. Deze organisatie controleert tevens de taxatie en keurt deze goed. Zodra de taxatie gereed is ontvangt u een rapport welke u tevens kunt verstrekken aan bijvoorbeeld uw bank wanneer dit nodig is.

Uw nieuwe woning laten taxeren

Heeft u een taxatie nodig van de woning welke u recent heeft aangekocht omdat bijvoorbeeld uw geldverstrekker hier om vraagt? Dit kan! Waar mogelijk maken wij een afspraak met de verkopend makelaar en komen wij langs om de waarde van uw nieuw aangekochte woning te beoordelen. Deze taxatie kunt u vervolgens overleggen met uw bank of andere geldverstrekker wanneer hier om wordt gevraagd. Doe uw voordeel met een taxateur Nijmegen!

100% garantie op acceptatie taxatierapport

– Wij zijn aangesloten bij de NVM;

– Wij staan vermeld in het taxateursregister VastgoedCert;

– Onze rapporten voldoen aan het door geldverstrekkers gestelde NWWI keurmerk;

– Onze taxatierapporten ook voldoen aan de normen voor NHG financieringen;

Over Homan Makelaardij

Homan Makelaardij is een makelaars kantoor in Dukenburg met ruim 25 jaar ervaring op de Nijmeegse woning markt. Wij specialiseren ons in het verkopen, aankopen en taxeren van woningen in Nijmegen en omgeving. Met onze jarenlange ervaring en ‘no-nonsense’ aanpak ontzorgen wij u van A tot Z bij verkoop, aankoop en taxatie. Benieuwd naar ze mogelijkheden welke Homan Makelaardij u te bieden heeft? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!