Taxateur Nijmegen

Betrouwbare taxatie, conform de eisen

taxateur nijmegen - man die berekeningen maakt

U bent opzoek naar een taxateur uit Nijmegen omdat u nieuwsgierig bent naar de waarde, omdat u een taxatie nodig heeft voor een financiering of omdat u bijvoorbeeld uw huis gaat verkopen. Met welk doel u de taxatie ook wilt laten uitvoeren, als beëdigd taxateur uit Nijmegen geven wij u snel en duidelijk antwoord op uw taxatievraag. Wij zijn lid van NVM-wonen en staan als gecertificeerde taxateurs geregistreerd bij Stichting VastgoedCert. Dit garandeert u dat onze taxaties voldoen aan alle eisen.

 

Taxateur Nijmegen: Solide taxatierapport

Wij stellen de grootte, indeling en aard van uw woning vast. Ook de ligging, nabije voorzieningen en dergelijke worden bepaald. We beoordelen de kadastrale informatie en bestemmingsplannen. En uiteraard bekijken wij de staat van onderhoud en de bouwkundige kwaliteit. Heeft u verbouwingen laten uitvoeren? Ook dat leggen wij vast.

 

100% garantie op acceptatie taxatierapport? Jazeker, omdat …

– Wij zijn aangesloten bij de NVM;
– Wij staan vermeld in het taxateursregister VastgoedCert;
– onze rapporten voldoen aan het door geldverstrekkers gestelde NWWI keurmerk;
– onze taxatierapporten ook voldoen aan de normen voor NHG financieringen;

Homan Makelaardij uit Nijmegen

wordt gemiddeld beoordeelt met een 9,5!

Bij Homan Makelaardij staat u als klant centraal. Mede daarom worden wij gemiddeld beoordeeld met een 9,5 voor zowel verkoop als aankoop! Ontdek het verschil en neem vrijblijvend contact met ons op!


Homan Makelaardij