NVM makelaar Nijmegen

NVM makelaar Nijmegen zijn experts op het gebied van woningverkopen in Nijmegen. Ze adviseren, begeleiden en onderhandelen voor hun cliënten met de bedoeling het maximale resultaat uit de verkoop te halen. NVM makelaars kunnen ook een waardebepaling van je woning maken. Hierdoor heb je als verkoper inzicht in de marktwaarde van je huis. NVM makelaars dienen te allen tijden transparant te zijn naar hun cliënt en er is een strikt prettigthandhavingsbeleid van toepassing. Als NVM-makelaar sta ik voor deskundigheid, integriteit en invulling geven aan maatschappelijke betrokkenheid. Het belang van de cliënt staat bij mij altijd voorop! Dat maakt een NVM makelaar Nijmegen uniek.

Waarom kiezen voor een NVM verkoop makelaar?

Een verkoopmakelaar is een deskundige op het gebied van huizen verkopen. Een verkoopmakelaar heeft kennis van de markt en weet precies wat er speelt. Daarnaast zijn ze bekend met de wet en regelgeving welke komt kijken bij het verkopen van een woning.

NVM makelaar Nijmegen voor de verkoop van uw woning

Als je ervoor kiest om je huis door een NVM makelaar Nijmegen te laten verkopen, weet je zeker dat je huis in goede handen is. De NVM is de grootste branchevereniging voor makelaars in onroerend goed. Dit houdt in dat deze makelaars over een breed netwerk beschikken en jouw huis snel kunnen verkopen. Een ander voordeel van het kiezen voor een NVM-makelaar is dat je ervan op aan kunt dat er eerlijk met je wordt gecommuniceerd. Daarnaast is een NVM makelaar Nijmegen wettelijk verplicht om hun cliënten te informeren over alle relevante zaken die van invloed kunnen zijn op de verkoop. Zo weet je dus precies waar je aan toe bent.

nvm makelaar nijmegen

Aankoop NVM makelaar Nijmegen

De keuze voor een aankoopmakelaar is wellicht niet voor iedereen even duidelijk. Toch kan een aankoopmakelaar je ontzettend veel werk uit handen nemen en je helpen bij het vinden van jouw droomhuis. Een aankoopmakelaar is op de hoogte van alle ins en outs rondom het kopen van een huis. Denk hierbij aan financiering, onderhandeling en het afsluiten van de juiste verzekeringen. Een aankoopmakelaar staat dus voor je klaar wanneer je wilt gaan verhuizen!

Een NVM aankoopmakelaar is er voor jou wanneer je wilt gaan verhuizen!

Als je ervoor kiest om een NVM aankoopmakelaar in te schakelen, weet je zeker dat je huis in goede handen is. Een aankoopmakelaar heeft namelijk de kennis en het netwerk om jouw huis snel te verkopen. Daarnaast zal een aankoopmakelaar er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij het hoogst mogelijke bedrag voor je huis krijgt. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor je nieuwe woning!

Kortom, als je op zoek bent naar een deskundige en betrouwbare makelaar, dan is een NVM-aankoopmakelaar de beste keuze. Je bent verzekerd van eerlijke communicatie en een goede verkoopservice. Zo weet je zeker dat je huis in goede handen is!

Waarom kiezen voor Homan Makelaardij uit Nijmegen

Homan Makelaardij uit Nijmegen is met ruim 25 jaar ervaring het aanspreekpunt als het aankomt op het verkopen, aankopen en / of taxeren van een woning. Wij zetten ons in voor uw belangen en ontzorgen u graag van A tot Z. Meer informatie over de mogelijkheden of onze dienstverlening? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@homanmakelaardij.nl of bel 024 – 3448 497