Verkoopmakelaar Nijmegen

Een verkoopmakelaar Nijmegen helpt bij het verkopen van uw woning. Een verkoopmakelaar is deskundig in de huizenmarkt en weet hoe je de beste prijs voor uw huis kunt krijgen. Een verkoopmakelaar weet ook wat potentiële kopers zoeken in een huis en kunnen u adviseren over de meest aantrekkelijke manier om uw huis te presenteren. Wanneer u besluit uw woning te verkopen met een verkoopmakelaar van Homan Makelaardij komen wij bij u langs om een beoordeling van uw huis te maken zodat we u een juiste marktprijs kunnen opgeven. Daarna zal de verkoopmakelaar actief gaan zoeken naar geïnteresseerde kopers, onderhandelen over de prijs en uiteindelijk tot een overeenkomst komen met de koper. Dit doen we onder andere door actieve promotie op bijvoorbeeld Funda en sociale media. Een verkoopmakelaars van Homan Makelaardij werkt met een vooraf vast bedrag en niet met een courtage percentage. Daardoor weet u vanaf het begin waar u aan toe bent.

Waar helpt een verkoopmakelaar Nijmegen u bij?

Een verkoopmakelaar Nijmegen helpt u met het verkopen van uw huis. Wij zijn deskundig op het gebied van de vastgoedmarkt en weten precies wat er speelt. Homan Makelaardij kan u adviseren over de beste verkoopstrategie en u helpen bij het opstellen van een marktconforme vraagprijs. Ook onderhandelen wij namens u met geïnteresseerde kopers en zorgen wij ervoor dat de koopovereenkomst goed wordt vastgelegd. Tot slot begeleidt een verkoopmakelaar Nijmegen van Homan Makelaardij het gehele verkooptraject, van aanbieding tot notariële levering.

verkoopmakelaar nijmegen

Verkoopmakelaar Nijmegen behartigt uw belangen

Wanneer wij uw woning verkopen behartigen wij altijd u belangen. We zorgen voor een optimale presentatie en staan voor u klaar bij al uw vragen. Wij adviseren en hebben maar één doel, het verkopen van uw woning onder de meest gunstige voorwaarden en vraagprijs. Wij bespreken de voorwaarden met u in een kennismakingsgesprek en geven dan een advies op maat.

Waar zorgt een verkoopmakelaar Nijmegen voor?

Wanneer wij uw woning verkopen zorgen wij in elk geval voor de volgende zaken:

  • Het in kaart brengen van een juiste vraagprijs
  • Het in beeld brengen van uw woning met professionele foto’s en video’s
  • Wij zorgen voor professionele plattegronden van uw woning
  • Wij melden uw woning aan bij Funda
  • Wij promoten uw woning actief op sociale media en onze website
  • Wij gebruiken ons brede netwerk opzoek naar geschikte kopers
  • Wij verzorgen de bezichtigingen en houden u altijd op de hoogte hierover
  • Wij verzorgen de biedingen en onderhandelingen
  • Wij verzorgen de papierzaken zoals de koopakte
  • Wij adviseren u bij iedere stap van A tot Z.

Over Homan Makelaardij

Homan Makelaardij uit Nijmegen is een verkoop makelaar Nijmegen met meer dan 25 jaar ervaring op de Nijmeegse woning markt. Wij specialiseren ons in het verkopen, aankopen en taxeren van woningen in Nijmegen en omstreken. Door onze jaren lange ervaring en no-nonsense aanpak ontzorgen wij u en staan we altijd in voor uw belangen. Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@homanmakelaardij.nl of bel ons op 024 – 3448 497.